Pannkaksrecept: med 4 ingredienser och för söta eller salta rätter.

Pannkak

Pannkakor är ett av de typiska recepten i argentinsk gastronomi som kan användas för att förbereda söta eller salta rätter, till exempel den välkända cannelloni eller efterrätten av pannkakor . Det är mycket lätt att förbereda och kräver bara 4 billiga ingredienser som vi har till hands.

Hemligheten med de bästa pannkakorna är att de är tjocka och kompakta. På så sätt är måltiderna perfekta och fyllningen rinner inte över. Om du vill lära dig hur man gör detta mångsidiga och enkla recept, notera.

Som en bonus berättar vi om de möjliga fyllningarna för pannkakor (även om du också kan njuta av dem på egen hand och de är utsökta). Dessutom lämnar vi dig med receptet på krämig chard och köttfyllning för cannelloni.

Om du inte ska använda dem direkt, hur ska du då förvara pannkakorna? De kan förvaras i kylen i 2 dagar, förpackade i plastfolie. De kan också förvaras i frysen i upp till 5-6 månader.

Recept: ingredienser för att göra pannkakor

  • 2 ägg
  • 220 gram mjöl
  • 1/2 tesked salt
  • 1/2 liter mjölk

Hur man gör receptet på hemlagade pannkakor

  1. Vispa först äggen tillsammans med saltet och tillsätt mjölken.
  2. Tillsätt sedan mjölet, vispa hela tiden så att det inte blir några klumpar, och låt vila i 20 minuter i kylen.
  3. Lägg slutligen en skopa av blandningen i en het stekpanna med smör eller olja. När den är färdigstekt vänder du på den och låter den stå i några sekunder till.

recept på fyllning

Ingredienser:

  • Mangold, 1 knippe
  • Nötfärs, 250 gram
  • 1 lök
  • Vitlök, 2 klyftor
  • Gräddost, c/n (valfritt)
  • Olivolja
  • Salt och peppar, c/n
  • Tomatsås
  • Riven ost (valfritt)

Tillvägagångssätt:

  1. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs den hackade löken och vitlöken gyllenbrun. Tillsätt nötfärsen och den tidigare kokta mangold tills den är brynt runt om. Tillsätt också färskost och krydda med salt och peppar.
  2. Fyll med beredningen och rulla försiktigt ihop dem med
  3. Lägg till sist upp med i ett serveringsfat och toppa med tomatsås och gratinerad ost. Baka i en förvärmd ugn på 180°C i 15 minuter.

Tidigare har vi skrivit om fritösen och dess fördelar för att laga hälsosammare rätter. En populär dessert man kan göra är chokladkaka, som alltid är en favorit bland både barn och vuxna. För dem som uppskattar en smakrik middag är fläskkarrérullader ett utmärkt val, enkelt att laga och perfekt för att imponera på gäster. Genom att experimentera med dessa olika rätter kan man njuta av både läckra smaker och nya matupplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *