Den hemliga ingrediensen för att göra fylld italiensk kyckling, en rätt som kommer att vinna över hela familjen.
Detta är en specialitet som är noggrant kryddad med kryddor som gör fågeln mycket utsökt och genom att lära dig den hemliga ingrediensen i detta recept kommer du att kunna framkalla de hemlagade rätter som alla minns från sin barndom.
Ingredienser för att göra en fylld kyckling i italiensk stil
- 4 kycklingbröst
- 2 matskedar gröna eller svarta oliver, helst urkärnade och hackade
- 2 matskedar soltorkade tomater
- 1 klyfta vitlök
- 2 handfull råa spenatblad
- 200 gram färskost
- Olja
Den hemliga ingrediensen i det fyllda italienska kycklingreceptet är spenaten, som ger det en utsökt touch och alla kommer att älska det.
Steg-för-steg för att förbereda en utsökt fylld kyckling i italiensk stil
Den hemliga ingrediensen för att göra fylld italiensk kyckling, en maträtt som kommer att vinna över hela familjen.
För att förbereda den fyllda italienska kycklingen börjar du med att ta bort skinnet från brösten. Gör sedan ett snitt i sidan så att det finns plats att fylla dem, ta en kniv och för in den som om du skulle göra en slags ficka.
Nästa steg är att i en skål blanda alla oliver, tidigare urkärnade och skivade, tillsätt tomaterna, osten, spenaten (tidigare tvättad) och den finhackade vitlöken.
Tillsätt sedan kryddan, efter smak, från salt, peppar och oregano till torkad basilika. Fyll varje bröst med denna blandning och tryck på dem för att stänga dem.
Placera slutligen brösten i en ugnsfast form och droppa med olivolja. Ugnen ska förvärmas till 220°C i 20 till 25 minuter, tills fågeln är huvudsakligen brynt och genomstekt.
Den fyllda italienska kycklingen kommer att vara utsökt, precis som våra mormödrar brukade göra den, och den är mycket frestande om den tillagas med potatismos ,stekt potatis , ris eller pumpa, bland andra garneringsalternativ.