Julia Roberts i Bride on the Run provsmakade alla sorters ägg för att slutligen välja vilka som var hennes favoriter. Bland de många olika ägg hon tillagade fanns ett som var pocherat, även känt som pocherat ägg.
Svårigheten med att tillaga den här typen av ägg är att tillaga dem i rätt temperatur. Några av de punkter man bör tänka på när man tillagar det är att vattnet ska ha börjat koka när ägget placeras i grytan eller att det inte ska spridas.
Genom sociala nätverk som TikTok har det dock spridits en mängd videor som föreslår alternativ för att göra detta recept enklare. En av dem består av att börja förbereda dem i luftfrysern.
En av dem består av att ta formar i koppstorlek förberedda för denna apparat. Fylld med kokande vatten är nästa steg i receptet att bryta ett ägg i var och en.
När fritösen värms upp till 200 ºC varierar den totala tillagningstiden beroende på hur du vill använda ägget. Minst fem minuter behövs för att få en rinnande gula. Sex minuter i fritösen ger en ganska mjuk mitt i ägget. Efter sju minuter är gulan mer eller mindre fast.
Slutligen, när den valda tillagningstiden har gått ut, tar du helt enkelt försiktigt ut äggen ur fritösen.